Gans

Op de grens van de Westhoek en het Houtland ligt het landelijke Handzame. Daar kweken we grauwe ganzen met het doel er culinaire specialiteiten van te maken. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we foie gras, fijne terrines en pasteien, confits en zoveel meer.

  • Verse ganzenlever / foie d’oie cru
  • Bereide ganzenlever / foie gras d’oie mi-cuit
  • Bloc van ganzenlever (bokaal & blik) / bloc de foie gras (bocale & conserve)
  • Bloc van ganzenlever met truffel (Bokaal & blik) / bloc foie gras truffé (bocale & conserve)
  • Opgevulde ganzennek met truffel / cou d’oie farci truffé
  • Gedroogde ganzenborst / magret d’oie seché
  • Droogworst van gans met armagnac / saucisson sec d’oie à l’armagnac
  • Rillette van gans (bokaal & blik) / rillette d’oie (bocale & conserve)
  • Ganzenvet / graisse d’oie